Menu
Logo_IMI
Logo_Ajuntament
x
Cercar
Qui som

Al mes d'abril de 1995 l'Empresa Municipal d'Informàtica va canviar la seva forma jurídica transformant-se en l'Institut Municipal d'Informàtica, organisme autònom de caire administratiu que té com a finalitats exclusives la realització d'aquelles feines d'informàtica que, per al millor desenvolupament i exercici, requereixin els serveis i activitats municipals.

Actualment l'Institut Municipal d'Innovació compren les àrees d'Informàtica, Cadastre i Cartografia dins l'àmbit municipal de Palma. Des de Juliol de 2016 està dirigit per Óscar Cereijo Méndez.

Novetats
MarcadeAgua

16 de març de 2017

Les actes dels plens de Cort entre 1836 i 1936

L'Arxiu Municipal i la UIB digitalitzen un segle de documentació històrica que ja és accessible en línia per primera vegada

La tasca de publicació en el portal web de l'Ajuntament de Palma s'ha fet a través del departament Web i Disseny de l'IMI

Des d'aquest mes de març, ja es troben penjades i accessibles al web palma.cat les actes de tots el plens municipals de 1836 a 1936. Per primera vegada, tot un segle d'història de l'Ajuntament és a l'abast de la ciutadania, en nombrosos arxius Pdf que sumen un total de 25GB.

Ha estat una feina de digitalització intensa duta a terme gràcies a la col·laboració de l'Arxiu Municipal de Palma i el departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB. Es tracta d'un projecte coordinat per la doctora Isabel Moll Blanes i el doctor P. de Montaner. La tasca de publicació en el portal web de l'Ajuntament s'ha fet a través del departament Web i Disseny de l'IMI.

D'aquesta manera, es dona compliment a un acord de ple sobre la publicació de les actes històriques dels plens municipals. No obstant això, tota aquesta documentació ja es podia consultar en paper i en format digital a les dependències de l'Arxiu Municipal, a Can Bordils.

Podeu consultar les actes en el següent enllaç: http://cultura.palma.cat/portal/PALMA/cultura

Actes del plens de Cort entre 1836 i 1936
© IMI Carrer de Joan Maragall 3. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 46 60 00 | Fax: 971 77 16 16
Logo_IMI