Menu
Logo_IMI
Logo_Ajuntament
x
Cercar
MarcadeAgua
Cort defensa a Madrid la inversió de 6,3 milions d'euros per a fer de Palma 'una ciutat i un destí intel·ligent'

19 de maig de 2016

Una delegació de l'Ajuntament de Palma, encapçalada pel regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García Campos, ha presentat a red.es un projecte tecnològic per a la transformació de la ciutat

Palma, 19 de maig de 2016.- El regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García Campos, ha defensat avui a Madrid el projecte "Palma, ciutat i destí intel·ligent". Es tracta d'una iniciativa impulsada des del mateix Ajuntament de Palma i que s'emmarca en el concurs convocat per red.es, organisme públic empresarial, dependent del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. La presa en consideració del projecte suposaria la inversió directa de 6,3 milions d'euros.

El regidor ha estat l'encarregat de presentar davant el jurat aquest projecte que té per objectiu "fer servir els avanços de les tecnologies de la informació per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans, a través del transport públic, la gestió de l'aigua, la participació o la seguretat ciutadana, entre altres aspectes i àrees municipals". Adrián García ha explicat també que "l'important és que generam una plataforma des de la qual serem capaços de millorar la gestió municipal, obtenir un major benefici econòmic i elevar encara més la qualitat de servei al ciutadà".

A més del regidor d'Economia, Hisenda i Innovació, la delegació de l'Ajuntament de Palma que ha viatjat avui a Madrid estava integrada per la coordinadora general d'Hisenda i Innovació, Lorena Man Li Sit Garijo, el gerent de l'EMT, Mateu Marcús, i els tècnics de les diferents àrees implicades (Smart Office, EMT, Policia Local i EMAYA) en aquest projecte de ciutat i destí intel·ligent.

http://www.smarttravel.news/2016/05/23/palma-presenta-en-madrid-su-proyecto-de-destino-inteligente/  

Data darrera modificació: 12 de juliol de 2016

© IMI Carrer de Joan Maragall 3. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 46 60 00 | Fax: 971 77 16 16
Logo_IMI