Menu
Logo_IMI
Logo_Ajuntament
Ca Es En De
x
Cercar
MarcadeAgua
L'Institut Municipal d'Innovació engega el pla d'adequació a l'Esquema Nacional de Seguretat que ha d'aplicar-se en la utilització dels mitjans electrònics.

6 de setembre de 2016

Aquest procés d'adequació millorarà la política de seguretat per a la protecció de la informació, dades i serveis utilitzats a través de mitjans electrònics que empra l'Ajuntament de Palma.

En aquest sentit, cal recordar que els ciutadans tenen dret a comunicar-se amb les administracions publiques a través dels mitjans electrònics, la qual cosa exigeix d'aquestes l'adopció de mesures que fomentin i creïn les condicions necessàries de confiança en l'ús dels mitjans electrònics. Un repte especialment rellevant de cara al canvi històric que afrontaran les administracions públiques a partir d'octubre d'aquest any amb la implantació de l'Administració electrònica.

El pla d'adequació té per objectiu garantir el compliment dels requisits fixats en l'àmbit estatal pel Reial decret 3/2010, modificat per Reial decret 951/2015 de 23 d'octubre i que hauria d'haver-se aplicat ja durant la passada legislatura, en establir la normativa vigent que haurien d'haver-se realitzat abans del 2014.

D'aquesta forma, l'IMI fa un pas més en el seu procés de renovació i actualització, avançant en les polítiques de seguretat amb la finalitat de prestar un millor servei als ciutadans de Palma i combatent l'endarreriment en l'ús i gestió de noves tecnologies que patia la institució durant els últims anys.

Data darrera modificació: 6 de setembre de 2016

© IMI Carrer de Joan Maragall 3. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 46 60 00 | Fax: 971 77 16 16
Logo_IMI