Menu
Logo_IMI
Logo_Ajuntament
x
Cercar
MarcadeAgua
Cort cedeix 20 ordinadors a centres escolars.

4 de gener de 2017

El material informàtic es lliurarà a escoles amb major dificultat per a l'accés a la programació informàtica. Aquests ordinadors s'han fet servir fins ara a dependències municipals

L'Ajuntament de Palma cedirà 20 ordinadors a centres escolars de la ciutat. És un material informàtic que, fins ara, s'ha fet servir a les dependències municipals dels consistori.

L'Institut Municipal d'Innovació està afrontat un procés de renovació i actualització dels equips informàtics de l'Ajuntament per tal de millorar els serveis municipals que es presten al ciutadà. Per aquest motiu, s'han catalogat una sèrie d'equips informàtics que no compleixen amb els paràmetres necessaris per al desenvolupament de les tasques pròpies de la funció pública però sí que poden tenir un ús adequat per a altres fins, com els educatius.

És el cas d'aquests 20 ordinadors que es cediran a escoles per al seu ús en projectes educatius destinats a combatre la bretxa digital en barris i centres escolars amb més dificultats per a l'accés a la programació informàtica. A més, s'allarga la vida útil d'aquest material informàtic, es contribueix a polítiques adequades de reutilització i reciclatge, i es dóna resposta a projectes amb una finalitat social a Palma.

El lliurament d'aquest 20 ordinadors a escoles es farà coincidint amb el retorn a les aules després de les vacances de Nadal.

Data darrera modificació: 26 de gener de 2017

© IMI Carrer de Joan Maragall 3. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 46 60 00 | Fax: 971 77 16 16
Logo_IMI